Etichete termice pentru cantare

Produsele proaspete sau produsele vrac din magazinele alimentare, macelarii, marketuri, supermarketuri sau hipermarketuri sunt cantarite si etichetate. Cantarele Bizerba, Dibal, Digi, Rongta, CAS folosesc fie role de etichete termice fie benzi de hartie termica continua. In oferta noastra veti gasi etichete termice pentru cantare Bizerba, Dibal, Digi, Rongta, CAS. Etichetele termice tiparite dupa cantarirea produsului pot contine informatii de tipul coduri de bare, denumire produs, greutate, pret/Kg, pret produs cantarit si nu numai. De asemenea, pot fi tiparite informatii de tip logo, data si ora cantariri, informatii privind data expirarii, denumire societate comerciala si/sau logo magazin.

Etichete termice pentru cantare au simplificat eforturile angajatilor supermarketurilor. Scanand un codurile de bare la casa de marcat, stocurile sunt actualizate si pretul este calculat corect. Pentru clienti devine extrem de usor sa-si calculeze bugetul in cazul in care este un sistem cu autoservire. De asemenea, in cazul unor neconformitati, vor avea dovada cumpararii produsului  din acel magazin, pe langa  bonul fiscal.

Etichetele adezive pentru cantar sunt din hartie termica.  Rolele de etichete autocloante termice pot avea dimensiuni si forme diferite. Unele din cele mai utilizate consumabile pentru cantare Bizerba sau pentru cantare Dibal le puteti gasi  in lista de mai jos.

Afișez toate cele 7 rezultate

X