Produse in Cos

office@magazinuldeetichete.ro

0735.838.705

Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei

Gratuit la comenzi de peste 500 lei

Cum platesc?

Aveti urmatoarele 4 posibilitati de a face plata:

1. Cum platesc Cash – ramburs la curier

Plata se va face in momentul primirii coletului. Pastrati dovada platii pentru a o putea introduce in contablitatea firmei dvs. In cazul in care pierdeti documentul, va rugam sa contactati firma de curierat pentru a obtine un duplicat. Noi va putem furniza AWB-ul,

2. Cum platesc prin Transfer bancar

Plata se va face specificand numarul facturii.  Datele pentru transfer bancar sunt:
Societatea comerciala: S.C. DAIC SYSTEM S.R.L.
Banca: ING Bank
Cont IBAN: RO98.INGB.0000.9999.0863.9131

3. Cum fac plata Cash la sediul S.C. DAIC SYSTEM S.R.L.

Plata se va face in momentul primirii produselor comandate, pe baza de factura si chitanta.

4. Cum fac plata online cu cardul prin sistemul scurizat STRIPE

Stripe este o platforma de procesare a platilor online utilizată de milioane de companii de pe intreg mapamondul. Stripe  gestioneaza plati si a asigura securitatea tranzactiilor pentru giganti in domeniul e-commerce. 

Stripe este o platforma de procesare a platilor online utilizata de milioane de companii de pe intreg mapamondul. Stripe gestioneaza plati si a asigura securitatea tranzactiilor pentru giganti in domeniul e-commerce. Compania a devenit un jucator major pe piata serviciilor de plata online, cunoscand o crestere rapida datorita solutiilor inovatoare si a atentiei acordate securitatii tranzactiilor. Stripe ofera o gama larga de functionalitati si instrumente de gestionare a platilor, adaptate nevoilor diferitelor tipuri de afaceri.

Nu sunt sigur daca Stripe este o metoda sigura pentru cum platesc online. Afla cine sunt clientii Stripe cititind aici! Si noi ne numaram printre ei! Iata cateva dintre clientii cunoscuti ai companiei Stripe: Amazon, Google, Facebook, Uber, Spotify, Airbnb, Shopify, Zoom, Slack, Lyft.

Aceste companii de renume au ales Stripe datorita fiabilitatii si securitatii serviciilor sale, precum si capacității sale de a se integra usor cu platformele lor existente si de a oferi o experienta de plata fara probleme pentru clientii lor. Stripe continua sa atraga atat clienti mari, cat si mici intreprinderi, fiind considerata o solutie de plata de incredere pentru industria comertului electronic si pentru afacerile online.fac