magazin de etichete, magazin de riboane, magazin de imprimante de coduri de bara, magazin de etichete personalizate

office@magazinuldeetichete.ro

  0735.838.705

Role de etichete semilucioase autoadezive 50x32mm 5000 etichete/rola

Role de etichete semilucioase autoadezive 50x32mm 5000 etichete/rola

Role de etichete semilucioase autoadezive 50x32mm 5000 etichete/rola sunt utilizate pentru marcarea produselor si au o durata lunga de viața.

Caracteristici
Forma Eticheta Rectangular
Latime 50
Inaltime 32
Material Hartie Semilucioasa
Colturi Rotunjite
Culoare fundal Alb
Adeziv Permanent
Numar etichete in rola 5000 etichete/rola
Dispunere 1 eticheta / rand
Distanta intre doua etichete (gap) 3 mm
Diametru interior 40 mm
Diametru exterior
173 mm
Greutate rola etichete 1.20 Kg
Aplicatii Se mai folosesc ca etichete autoadezive pentru ambalare, aplicatii generale de etichetare, etichete de inventar, etichete de coduri de bare, etichete autocolante coduri de bare. Le mai puteti utiliza si in etichetarea produselor alimentare sau ca etichete autocolante pentru food delivery.
Imprimante recomandate TSC, Godex, Gprinter, Argox, Avery Dennison, CAB, Carl Valentin, Citizen, C.Itoh, Custom, Datecs, Datamax O’Neil, Eltron, Epson, Honeywell, Intermec, Italora, Logopak, Metapace, Printronix, Samsung Bixolon, SATO, Teraoka Seiko, Toshiba, Zebra
Verificati modelul de imprimante de etichete in tab-ul „Imprimante recomandate”
Alte informatii:

Pentru cei care doresc  etichete adezive care nu au o finisare mata, dar totusi nu doresc aspect foarte lucios, etichetele autocolante semilucioase reprezinta solutia ideala.  Etichetele autoadezive semilucioase sunt perfecte deoarece au o stralucire medie  si se poate realiza o eticheta de produs frumoasa, cu aspect profesional.

Etichetele autoadezive semilucioase de uz general sunt capabile sa adere la suprafete cum ar fi cartonul, plasticul si metalul. La fel ca orice material de hartie, acesta nu va fi rezistent la rupere, rezistent la apa sau la ulei, ceea ce ar putea duce la probleme dacă produsul dvs. va fi expus la orice manipulare precara sau condiții de mediu umed.

Nu se estompeaza, sunt adaptate schimbarilor de temperatura și impactului mediului extern. Rola de etichete autoadezive semilucioase va scoate in evidenta informatiile tiparite. Folositi etichete albe monocorme sau policrome pentru a construi o eticheta. Valoarea etichetei este data atat de informatia inscrisa dar si de aspectul estetic.

Etichetele semilucioase sunt o modalitate excelenta de rezolvare a problemelor legate de etichetarea aproape a tuturor produselor. Rolele de etichetele semilucioase autoadezive se pot tipari doar folosind ribon. Astfel Imprimantele recomandate pentru aceste etichete, sunt cele cu transfer termic (TT). Riboane recomandate:  ceara (WAX) sau ceara+rasina (WAX-RESIN)

Comparand etichetele semilucioase in rola cu etichetele in format A4:

  • Etichetele semilucioase sunt mai ieftine.
  • Se utilizeaza cu ribon si imprimante cu transfer termic (TT)
  • Nu exista probleme de tipul: maini murdare, insuficienta cerneala, resetare chip imprimanta dupa un numar de etichete tiparite
  • Elegant si curat, etichetele semilucioase in rola reprezinta o solutie viabila pentru orice afacere
  • Pe site-ul nostru gasiti etichete autocolante semilucioase in rola de forma rectangulara sau de forma rotunda, dar ne puteti contacta in legatura cu orice alta forma si/sau culoare alta decat alba.

Role de etichete semilucioase autoadezive 50x32mm 5000 etichete/rola

45,50 lei (TVA inclus)

Stoc epuizat

LA COMANDA. Puteti vizualiza si urmatoarele variante:

Etichete semilucioase autoadezive 50x32mm 1000 etichete/rola click aici
Etichete semilucioase autoadezive 50x32mm 1250 etichete/rola click aici
Etichete semilucioase autoadezive 50x32mm 2000 etichete/rola click aici

Livrare prin curier rapid in toata tara
14 zile pentru retur sau schimb (detalii)
Livrare din stoc, in limita stocului disponibil


Rolele de etichetele semilucioase autoadezive se pot tipari doar folosind ribon. Astfel Imprimantele recomandate pentru aceste etichete, sunt cele cu transfer termic (TT).

Riboane recomandate:  ceara (WAX) sau ceara+rasina (WAX-RESIN).

X