magazin de etichete, magazin de riboane, magazin de imprimante de coduri de bara, magazin de etichete personalizate

office@magazinuldeetichete.ro

  0735.838.705

Role de etichete vellum, rotunde, albastru deschis , 15mm, 3000 etichete/rola

Role de etichete vellum, rotunde, albastru deschis , 15mm, 3000 etichete/rola

[table id=138/]

Role de etichete vellum, rotunde, albastru deschis, 15mm, 3000 etichete/rola sunt utilizate pentru marcarea produselor si au o durata lunga de viața.

Nu se estompeaza, sunt adaptate schimbarilor de temperatura și impactului mediului extern.
Etichetele vellum reprezinta o modalitate excelenta de rezolvare a problemelor legate de etichetarea aproape a tuturor produselor. Rolele de etichetele vellum autoadezive se pot tipari doar folosind ribon. Astfel imprimantele recomandate pentru aceste etichete, sunt cele cu transfer termic (TT). Riboane recomandate:  ceara (WAX) sau ceara+rasina (WAX-RESIN)

Imprimarea pe etichetele autoadezive Vellum este o alegere inteligentă și economica. Codul de bare imprimat este clar si usor de scanta. De asemenea, imaginile tiparite pe o astfel de eticheta vellum, sunt de foarte buna calitate. Hartia Vellum, este o hartie netrata chimic si poate fi  folosita pentru realizarea de etichete autocolant sau TAG-uri.  Eticheta Vellum este potrivită în special pentru metodele de tiparire prin transfer termic.

Hartia Vellum este fabricata in mod natural din fibre pure de celuloza si nu contine acizi si este reciclabila.  Este un material durabil excelent. Pentru realizarea unei etichete, hartia vellum poate fi combinata cu un adeziv permanent, adeziv detasabil sau adeziv potrivit pentru mediu congelat (pana la -40 grade).

Etichetele rotunde sunt utilizate mai ales in cazul unor promotii, devenind forma uzuala de a marca marile sau micile reduceri de pret. Desigur, astfel de etichete pot fi utilizate si pentru aplicatiile enumerate in tab-ul „Utilizare”

Riboanele din ceara ceara (WAX) sunt destinate in principal tiparirii pe etichete de harti. Etichetele de tip vellum, cu sau fara acoperire , pot fi tiparite folosind un astfel de ribon. Riboanele noastre Wax asigura o calitate excelenta a imprimarii. Combinatia etichete autoadezive Vellum – ribon ceara (sau ribon ceara-rasina) si functionează foarte bine pentru aplicatii cum ar fi etichetele de vanzare cu amanuntul, de transport si de depozitare.

Role de etichete vellum, rotunde, albastru deschis , 15mm, 3000 etichete/rola

69,63 lei (TVA inclus)

Stoc epuizat

LA COMANDA


Livrare prin curier rapid in toata tara
14 zile pentru retur sau schimb (detalii)
Livrare din stoc, in limita stocului disponibil


Rolele de etichetele semilucioase autoadezive se pot tipari doar folosind ribon. Astfel Imprimantele recomandate pentru aceste etichete, sunt cele cu transfer termic (TT).

Riboane recomandate:  ceara (WAX) sau ceara+rasina (WAX-RESIN).

X